Netwerkbijeenkomst Fortior 9 april 2019

26 maart 2019

Op dinsdag 9 april 2019 vind de Netwerkbijeenkomst van Stichting Fortior plaats.


Thema: het onderwijs en de leeromgeving van de toekomst

In het basisonderwijs worden leerlingen voorbereid op wat ze later nodig hebben. Maar welke kennis en vaardigheden hebben leerlingen in de toekomst nodig? Op welke wijze wordt de leeromgeving van de toekomst ingericht? Zijn er nog wel klassen of wordt er steeds meer buiten de school geleerd? Wordt onderwijs qua vorm en inhoud volledig gepersonaliseerd? En welke rol krijgen nieuwe technieken als virtual en augmented reality?

Voorspellen hoe het onderwijs van de toekomst eruitziet, is een uitdagende opgave. Ontwikkelingen, innovaties en nieuwe inzichten volgen elkaar immers in razend tempo op. Fortior is bezig om bouwstenen te verzamelen voor haar nieuwe strategische beleidsplan 2020-2024. De inbreng van de stakeholders wordt daarbij zeer op prijs gesteld.

Fortior gaat daarom tijdens de netwerkbijeenkomst op dinsdag 9 april 2019 in gesprek met stakeholders om ideeŽn, wensen, dromen en inspiratie op te halen voor haar nieuwe strategische beleidsplan. In de aanloop naar de netwerkbijeenkomst zullen we een aantal stakeholders al benaderen om hun visie op het onderwijs en de leeromgeving van de toekomst via korte inspiratiefilmpjes te delen.


Met vriendelijke groet,

Peter van Eijk,
Voorzitter College van Bestuur FortiorPrint Pagina printen